BURSA STUDIMI TË QEVERISË FRANCEZE PËR NIVELET MASTER DHE DOKTORATURE NË FRANCË

AMBASADA E FRANCËS NË SHQIPËRI mbështet studentët shqiptarë që dëshirojnë të ndjekin studimet në një universitet francez duke u akorduar bursa studimi për nivelet Master  dhe Doktoraturë. Për informacion të detajuar klikoni në linkun: https://al.ambafrance.org/Bursa