Updates
  • Rishpallet procedura e përzgjedhjes së anëtarit të Bordit të Administrimit në Universitetin e Sporteve të Tiranës

  • BURSË PËR STUDIME MASTER NË KINË

  • PROGRAMI I BURSAVE TË QEVERISË JAPONEZE (MEXT) PËR 2019-2021

  • PROGRAMI MASTER në “STUDIMET OLIMPIKE, EDUKIMI OLIMPIK, ORGANIZIMI DHE MENAXHIMI I EVENTEVE OLIMPIKE”

Konferenca Ndërkombëtare e Shkencave Sportive “ICSS 2019”

Lexo më shumë

Prezantim UST

Kliko këtu për të parë
prezantimin e Universitetit të Sporteve të Tiranës

Kliko këtu për më shumë

Revista FOKUS 10

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

Kliko këtu për më shumë

Revista FOKUS 9

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

Kliko këtu për më shumë

JPAS VOLUME 3 ISSUE 1

Kliko këtu për më shumë

JPAS VOLUME 2 ISSUE 2

Kliko këtu për më shumë