Updates
  • Kryebashkiaku i Tiranës z. VELIAJ pret Rektorin e UST-së.

  • HIDHET HAPI I PARË I BASHKËPUNIMIT MIDIS UNIVERSITETIT TË SPORTEVE TË TIRANËS DHE FEDERATËS SHQIPTARE TË FUTBOLLIT

  • Vendim mbi shtyrjen e afatit të aplikimit për ciklin e dytë të studimeve Master

  • NËNSHKRUHET MARRËVESHJA E BASHKËPUNIMIT MIDIS UST DHE UBT

Konferenca Ndërkombëtare e Shkencave Sportive “ICSS 2019”

Lexo më shumë

Prezantim UST

Kliko këtu për të parë
prezantimin e Universitetit të Sporteve të Tiranës

Kliko këtu për më shumë

Revista FOKUS 10

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

Kliko këtu për më shumë

Revista FOKUS 9

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

Kliko këtu për më shumë

JPAS VOLUME 3 ISSUE 1

Kliko këtu për më shumë

JPAS VOLUME 2 ISSUE 2

Kliko këtu për më shumë